ANTALYA / KEPEZ - General Şadi Çetinkaya İlkokulu

General Şadi Çetinkaya İlkokulu

Emek Mahallesi 2175 sokak No6 Kepez Antalya
Vizyon
Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran analiz ve sentezler yapabilen, bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli bir model okul olmaktır.
Misyon
*Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağdaş, *Sorumluluklarını bilen, mücadeleci, üretken, toplumsal ilişkilerinde başarılı, bilgili, becerili, öz güven sahibi, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kurabilen, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, *Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerilere sahip, *Bilgi, teknoloji ve iletişim toplumu olma hedeflerimizi gerçekleştirmek için; bilgiye hızla ulaşabilen, *Fiziksel ve ruhsal sağlığı dengeli olan, pratik problem çözme yetisine sahip, çalışkan, *Yüce Önder Atatürk ün Büyük Türkiye idealine ulaşmayı hedefleyen Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmektir.
Başarılar
İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması İlçe 1. ve 2. Geleneksel Çoçuk Oyunluarı İlçe 1. ve 2. Satranç İl 1. Kick-Box İl 1. Mua Tai Ulusal 2. ve 3.
Öğretim Şekli :ikili
sabah 08:00 akşam 18:00
klimalı
ŞEHRİN HERYERİNE RAHATLIKLA ULAŞIM VARDIR.
Kayıt alanında hizmet veren 4 adet özel okul servisi
ANTALYA MERKEZ İLÇELERİNDEN KEPEZ İLÇESİNDE BULUNMAKTADIR.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
HAVAALANINA 10 DAKİKA. İLÇE KAYMAKAMLIĞINA 10 DAKİKA. KEPEZ BELEDİYESİNE YÜRÜME MESAFESİNDE.